Xbox reparatie

De Xbox is dé game console van de zeroes. De eerste editie van de game console van Microsoft maakte z’n opwachting in 2001, en sindsdien zijn er meerdere edities uitgebracht die steeds meer nieuwe innovaties en betere kwaliteit lieten zien. De Xbox heeft anno nu dan ook een grote schare fans wereldwijd en vrijwel alle games worden uitgebracht als Xbox-variant. Daarnaast kan de console gebruikt worden voor het streamen van muziek, series en films.

Xbox reparatie en veelvoorkomende schade

Op dit moment is de Xbox One de nieuwste variant uit de Xbox-familie, maar ook oudere consoles kunnen vanwege hun lange levensduur nog prima functioneren. Wel kan er gebruiksschade ontstaan aan de console. Xbox reparatie kan er voor zorgen dat de console toch nog bedienbaar blijft en u nog even niet hoeft te denken aan vervangen. Met de scherpe prijzen voor Xbox reparatie van iRepair is herstel meestal vele malen goedkoper dan het kopen van een nieuw console.

 

Xbox reparaties die wij vaak uitvoeren zijn:

  • Vervangen van een beschadigde HDMi-poort
  • Repareren van de USB poort
  • Repareren van de internetverbinding
  • Onderhoudsbeurt om de snelheid en koeling te verbeteren

 

Behalve de reparatie aan specifieke onderdelen, waar we altijd gebruik maken van hoge kwaliteit vervangende onderdelen, kan een onderhoudsbeurt de prestaties van uw Xbox ook aanzienlijk verbeteren. Na veelvuldig gebruik kan de Xbox veel stof verzamelen. Dit uit zich in een slechtere koeling waardoor de console veel geluid gaat maken. Xbox reparatie kan daarom ook gericht zijn op het verwijderen van dit stof. Hiervoor demonteren we de Xbox volledig om alle stof en vuil op een nette manier voorzichtig te verwijderen. Uw gereinigde Xbox zal wel als nieuw presteren!

Scherpe tarieven

Bij Xbox reparatie gaan we zorgvuldig te werk: we bekijken wat het probleem is en vervangen de onderdelen die aan reparatie toe zijn. De vervangende onderdelen zijn altijd van goede kwaliteit en u krijgt vooraf duidelijk inzicht in de te verwachten kosten. Voor de meest voorkomende Xbox reparatie klussen ziet u de prijslijst op de website. Voor specifieke wensen is het mogelijk om even contact op te nemen. Doordat we geen gebruik maken van een duur winkelpand maar vanuit onze eigen thuisbasis werken zijn we in staat om Xbox reparatie tegen een scherpe prijs aan te bieden. Ook als u niet zeker bent wat er mankeert aan uw Xbox bent u altijd welkom bij iRepair voor een diagnose en antwoord op uw vragen. Neem gerust contact op via het telefoonnummer, mailadres of contactformulier op de site.

irepair-wapenveld, Playstation reparatie

Vervangen HDD Ps4

100,-

12 maanden garantie

HDMI poort vervangen

75

6 maanden garantie

Blueray Laser vervangen

75

6 maanden garantie

Software installatie/update

35

12 maanden garantie

PS4 Reiniging

55

6 maanden garantie