scherm kapot ipad, iRepair-wapenveld

Scherm kapot? Ik kan je helpen!

Is jouw scherm kapot? Kom dan lang bij iRepair-Wapenveld! Hier wordt jouw scherm binnen 45 minuten vervangen. Naast sneller service hebben wij ook verschillende type schermen liggen. iRepair-wapenveld is een zelfstandig bedrijf en ik vervang u scherm niemand anders zal aan uw telefoon zitten. Ik bekijk het toestel en test het na het vervangen van je scherm. Als je scherm kapot is kun je terecht bij iRepair-Wapenveld.

Een kapot scherm is heel vervelend, dat snap ik als geen ander. Het is natuurlijk niet de goedkoopste reparatie. Wel is het zeer raadzaam om dit te laten vervangen.. U krijgt glas splinters in uw vinger wat ook zeer vervelend is. En het swipen of de reactie van uw scherm is niet meer optimaal.

Maar buiten het feit dat uw scherm niet meer optimaal werkt kan er ook andere schade ontstaan. Als uw scherm kapot is kan er watershade ontstaan. Wat voor een telefoon helemaal niet gewenst is. De schade zal dan groter kunnen worden. Denk daarbij aan het uitvallen van het toestel mocht u dan geen back-up hebben is de kans ook aanwezig dat u uw data kwijt bent.

Scherm kapot van verschillende modellen

Bij iRepair-Wapenveld repareren wij alle soorten modellen zoals Apple, Samsung, LG, Huawei, One+ en Sony. Mocht uw model er niet bij staan neem dan even contact op. Ik doe namelijk alle telefoons en tablets als de onderdelen maar te krijgen zijn. Voor een scherm reparatie maak ik gebruik van originele onderdelen. Naast de Originele onderdelen kan ik ook A-kwaliteit onderdelen leveren voor de meeste toestellen. Helaas niet alles sommige modellen kan ik alleen met originele kwaliteit aan de slag.

scherm kapot ipad, iRepair-wapenveld
scherm kapot samsung, iRepair-Wapenveld

Mobiel reparatie

Naast een scherm reparatie kunt u bij mij ook terecht voor andere reparatie’s zoals bijvoorbeeld:

  • batterij reparatie (batterij snel leeg);
  • dock connector reparatie (laadt niet meer op);
  • wifi reparatie (geen wifi);
  • speaker reparatie (geen geluid);
  • home button laten vervangen.

Een telefoon reparatie laat je maken mij op locatie. Ik neem de telefoon in en u mag hem na 45m weer op komen halen.
Ook voor de iPad of ander tablets kunt bij mij terecht bijvoorbeeld scherm kapot of andere problemen

Ook is er een webshop waar u hoesjes en laders voor uw telefoon kan halen.