iRepair-Wapenveld

Telefoons | Tablets | Laptops

samsung S9 plus irepair wapenveld

Professionele Samsung S9 reparatie

Een Samsung S reparatie is voor iRepair-Wapenveld geen probleem. Door onze ervaring met mobiele telefoon reparaties en onze voorraad aan Samsung-onderdelen kunnen we uw Samsung S9 zeer snel repareren. De meeste reparaties zijn binnen een uur klaar. U kunt hierdoor snel weer gebruik maken van uw eigen iPhone.

Valschade of waterschade

Heeft u uw Samsung S9 in het water of op de grond laten vallen? Een nieuw scherm zetten wij er zo weer voor u op. Voor water schade kunnen wij kijken of er blijvende schade is gebleven aan uw moederbord. Wij zullen dit uitvoerig testen en onderdelen vervangen daar waar nodig. Voor waterschade gaat dit altijd in overleg met u.

Samsung S9 uitvoeringen

Of u nu een Samsung S9 in de witte uitvoering heeft, een Samsung S9 in het zwart heeft aangeschaft of een goud model Samsung S9 in huis heeft. Wij hebben alle kleuren op voorraad en anders ene dag besteld volgende dag in huis.

Snelle en volledige Samsung S9 reparatie

iRepair-Wapenveld heeft alle kennis en vaardigheden in huis om uw Samsung S9 snel en op de juiste manier te repareren. Omdat wij vanuit huis werken kunnen wij uw reparatie scherp aanbieden.

Samsung S9 scherm vervangen €290,-

Wanneer u per ongeluk uw telefoon uit uw handen laat vallen is de kans groot dat de touchscreen display en/of intern beeldscherm van uw Samsung S9 kapot gaat. Een gebarsten scherm is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen. Ook voor een factuur voor de verzekering is mogelijk bij ons

Achterkant vervangen Samsung S9 €75,-

Is uw achterkant van de telefoon gebarsten? Geen probleem wij kunnen dit voor u oplossen

Accu vervangen Samsung S9 €75,-

Met alle opties op uw Apple Samsung S9 vraagt u heel wat uithoudingsvermogen van de accu en is deze vaak snel leeg, raakt deze op den duur defect of dient u vaak op te laden. Ook als u regelmatig niet in de gelegenheid bent om op te laden is een extra accu een uitkomst voor u.

front camera vervangen Samsung S9 €85,-

Heeft uw Samsung S9 een probleem met de "selfie camera" wij kunnen die ook voor u vervangen

Oplaad connector vervangen Samsung S9 €75,-

Door het dagelijks opladen van uw Samsung S9 kan het gebeuren dat er één of meer pinnen van de oplaadingang beschadigd raken of afbreken. Ook door een harde val of stoot terwijl u het toestel aan het laden bent en/of vocht kunnen functies van de oplaadingang uitvallen. Een oplaadingang is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

hoofdtelefoon ingang vervangen Samsung S9 €65,-

Door regelmatig muziek te luisteren via de hoofdtelefooningang met een headset op uw Samsung S8 kan het gebeuren dat er één of meer pinnen van de audio jack beschadigd raken of afbreken. Ook door een harde val of stoot terwijl de headset is aangesloten en/of vocht kunnen functies van de hoofdtelefooningang uitvallen. Het microfoontje van uw Samsung is een zeer gevoelig onderdeel en kan door een val, tik of vocht beschadigd raken waardoor de tegenpartij u slecht of niet hoort tijdens het bellen of er geen geluid wordt opgenomen tijdens een geluidsopname. Een audio jack en/of microfoon is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Volume knoppen vervangen Samsung S9 €75,-

Door slijtage kan het zijn dat de volume knop niet goed meer klikt of reageert. In de meeste gevallen dient de volume flex van uw Samsung S9 vervangen te worden. Mogelijke redenen van het defect kunnen komen door een val, vocht of stof/vuil.

Aan en Uit knop vervangen Samsung S9 €75,-

Door slijtage kan het zijn dat de power knop niet goed meer klikt of reageert. In de meeste gevallen dient de aan/uit flex van uw Samsung S9 vervangen te worden. Mogelijke redenen van het defect kunnen komen door een val, vocht of stof/vuil. Laat dit eenvoudig verhelpen door iRepair Wapenveld. Een aan/uit flex is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Trilmotor vervangen Samsung S9 €75,-

De vibramotor, ook wel bekend als de trilfunctie, is ideaal om uw telefoon geluidloos te laten overgaan. Dit is vooral handig tijdens uw werk, op school of bij belangrijke bijeenkomsten. Wanneer uw trilfunctie kapot is kunt u uw Samsung S9 niet meer over voelen gaan. Omdat deze functie voor veel mensen onmisbaar is kunt u in dat geval het beste de vibramotor laten vervangen. Een vibramotor module is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Oorspeaker vervangen Samsung S9 €75,-

Hoort u met het bellen niets meer, slecht of met gekraak door de speaker bij uw oor? Dan is de kans groot dat de speaker van uw Samsung S9 defect is. Mogelijke redenen van het defect kunnen komen door een val, vocht of stof/vuil

Achter camera vervangen Samsung S9 €125,-

Het kan natuurlijk iedereen overkomen, de Achter- camera module van uw Samsung S9 is kapot. Dit wilt u natuurlijk snel laten vervangen! Mogelijke oorzaken van het defect kunnen ontstaan na een val, door vocht of stof/vuil in het toestel.

Staat uw probleem er niet tussen neem dan even contact met ons op.
De kans is vrij groot dat wij uw probleem wel kunnen verhelpen