Playstation reparatie Apeldoorn

Playstation reparatie Apeldoorn

De Playstation is het best verkochte game console wereldwijd. De kans is daarom groot dat, als u een game fanaat bent, er wel één of meerdere versies van de playstation bij u in huis staat. Waar de allereerste Playstation in de jaren 90 de markt veroverde, zijn we tegenwoordig aanbeland bij de vijfde uitgave van deze hit van Sony: de Playstation 5.

 

Tussen de eerste editie en de allernieuwste die eind 2020 op de markt kwam, heeft Sony meerdere generaties aan gamers bediend met de innovatieve gadgets van de Playstation. Deze game console gaat over het algemeen lang mee en hoeft niet vervangen te worden zodra er een nieuwe versie wordt uitgebracht, maar er kan natuurlijk altijd iets aan kapot gaan. Een aantal playstation reparatie klussen zijn veelvoorkomend:

  • Foutmelding bij het lezen van games, DVD’s, CD’s of blu-ray
  • Zwart beeld of ontbrekend geluid
  • Playstation start niet meer, of sluit automatisch af
  • Problemen met de controller (niet meer opladen, geen verbinding maken)
  • Geen internetverbinding
  • Spontaan uitvallen van de playstation
  • Spontaan uitwerpen van de DVD, CD of game

Playstation reparatie Apeldoorn met garantie

Al deze problemen maken het gebruik van de playstation of zelfs onmogelijk. Gelukkig is playstation reparatie een goede, betaalbare keuze bij iRepair. Wij kunnen op afspraak bekijken wat er mankeert aan uw console en dit repareren. Met het vervangen of reinigen van de onderdelen is een playstation reparatie een prima alternatief voor de aanschaf van een nieuwe variant. Uw game console kan met de juiste behandeling nog een fijne tijd mee!

 

Playstation reparatie doen wij met het gebruik van de juiste onderdelen. De meest voorkomende klussen zijn het vervangen van de HDD, de HDMi-poort of de blu-ray laser. Op het vervangen van deze onderdelen geven wij standaard 6 maanden garantie. Ook het uitvoeren van software installaties valt onder onze playstation reparatie service. Verouderde software kan er voor zorgen dat de console niet meer naar behoren functioneert. Met de juiste updates wordt dit verholpen.

Onderhoudsbeurt

Maakt de playstation veel geluid of is hij erg traag? Dan kan een onderhoudsbeurt ook uitkomst bieden. Tijdens deze reiniging zorgen we dat alle onderdelen, ook binnen in de playstation, stofvrij worden gemaakt. Door de koelpasta te vervangen met een hoge kwaliteit pasta zal het systeem beter koelen en daarom minder geluid produceren. Na een onderhoudsbeurt is de playstation weer als nieuw en het gebruiksgemak behoorlijk verbeterd! Benieuwd naar de kosten voor playstation reparatie of een onderhoudsbeurt? Voor de meest voorkomende reparaties hanteren wij een vaste prijslijst.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

irepair-wapenveld, Playstation reparatie

Vervangen HDD Ps4

100,-

12 maanden garantiePlaystation harde schijf vervangen

Is uw HDD slecht of werkt hij niet lekker meer? Dan kan deze worden vervangen voor een SSHD van Firecuda met 1TB aan opslag. Bij het vervangen zorg ik ook weer dat de PS4 software er weer op staat.

HDMI poort vervangen

75

6 maanden garantiehdmi poort vervangen ps4De HDMI poort vervangen omdat u geen beeld meer heeft. Dit is het wel bekende white light of dead ik vervangen de poort voor een nieuwe orginele poort van Sony.

Blueray Laser vervangen

75

6 maanden garantieBlueray Laser vervangenLeest jou Playstation 4 geen schijven meer? Dan is waarschijnlijk je laser kapot.
Bij deze problemen neemt de PS4 nog wel de spellen aan.

Software installatie/update

35

12 maanden garantie

Playstation 4 reparatie, Software update
Blijft jou Playstation in recovery mode staan?
Geen probleem ik laad voor u de nieuwe Playstation software in.

Soms kan het probleem bij de harde schijf liggen maar dit kan ik voor u testen.

PS4 Reiniging

55

6 maanden garantieIk reinig uw PS4 helemaal van binnen dus al het stof word weg gehaald en voorzie de PS4 van nieuwe koelpasta.

Vervangen HDD Ps4 €100,-

Is uw HDD slecht of werkt hij niet lekker meer? Dan kan deze worden vervangen voor een SSHD van Firecuda met 1TB aan opslag. Bij het vervangen zorg ik ook weer dat de PS4 software er weer op staat.

HDMI poort vervangen €75,-

De HDMI poort vervangen omdat u geen beeld meer heeft. Dit is het wel bekende white light of dead ik vervangen de poort voor een nieuwe orginele poort van Sony.

PS4 Reniging €55,-

Ik reinig uw PS4 helemaal van binnen dus al het stof word weg gehaald en voorzie de PS4 van nieuwe koelpasta.

Bleuray Laser vervangen vanaf €75,-

Leest jou Playstation 4 geen schijven meer? Dan is waarschijnlijk je laser kapot. Bij deze problemen neemt de PS4 nog wel de spellen aan.

Voeding vervangen vanaf €100,-

Gaat je Playstation helemaal niet meer aan? Dan kan het de voeding zijn en die is te vervangen. Let op de prijzen zijn vanaf dit kan per model anders zijn.

Sotware installatie €35,-

Blijft jou Playstation in recovery mode staan? Geen probleem ik laad voor u de nieuwe Playstation software in. Soms kan het probleem bij de harde schijf liggen maar dit kan ik voor u testen.