Nintendo Switch reparatie Apeldoorn

Nintendo Switch reparatie Apeldoorn

Nintendo is één van de meest bekende namen als het gaat om game consoles. De Japanse gamemaker staat al sinds de jaren 80 bekend om de draagbare game consoles. De jongste variant van Nintendo’s consoles is de mateloos populaire Nintendo Switch: een handheld console dat alle bekende en minder bekende Nintendo games speelt. De Switch is veel verkocht en staat voor vele uren speelplezier, maar ook aan dit apparaat kunnen onderdelen stuk gaan.

Nintendo Switch reparatie kan voordelig

Nintendo Switch reparatie is gelukkig ook bij iRepair in Wapenveld mogelijk. We zijn in staat om de meest belangrijke onderdelen van de Switch te vervangen en lossen de gangbare problemen op die voorkomen bij deze console:

  • Scherm vervangen
  • Oplaadconnector vernieuwen
  • Reparatie aan de JoyCon controller
  • Accu/batterij vernieuwen
  • Ventilator vernieuwen
  • Behuizing vervangen

Voor de Nintendo Switch reparatie van deze algemene onderdelen hanteren we een vaste prijs zodat het kostenplaatje voor u als klant direct helder is. Tevens geldt er een garantie van 6 maanden op deze algemene reparaties. Zoekt u naar een Nintendo Switch reparatie die niet in deze lijst staan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Diagnose stellen

Niet zeker wat er mankeert aan uw Switch? Ook dan kunt u terecht bij iRepair. We stellen de diagnose na het bekijken van de console en informeren u over het probleem en de kosten voor Nintendo Switch reparatie. Doordat we werken vanuit onze thuisbasis en zonder winkelpand met bijbehorende hoge kosten, zijn we in staat om Nintendo Switch reparatie uit te voeren tegen een scherpe prijs! We besparen niet op kwaliteit of materialen, uw Switch wordt weer als nieuw met materialen van hoge kwaliteit.

 

Doordat we op dagelijkse basis reparaties aan de Switch uitvoeren, zijn we zeer ervaren geworden in het opsporen en verhelpen van problemen aan deze console. Van duidelijke problematiek zoals een barst in het scherm of dode pixels, tot verminderde prestatie. Dit kan bijvoorbeeld komen door een accu die aan vervanging toe is, een ventilator die onvoldoende werkt of problemen met de controller. Allen eenvoudig op te lossen door iRepair, waarna u nog lange tijd gameplezier heeft van de Nintendo Switch!

nintendo switch reparatie

Nintendo Switch batterij reparatie

75,-

6 maanden garantie

reparatie BatterijGaat uw Switch sneller leeg dan normaal? De Switch zou normaal tussen de 2,5 uur en 6 uur mee moeten gaan.

Nintendo Switch Joy-Con batterij

40

6 maanden garantie

Nintendo Switch reparatie Batterij JoyConGaat uw Switch Joy-Con’s sneller leeg dan normaal? De Switch Joy-Con’s zouden normaal ongeveer 20 uur meegaan.

Nintendo Switch ventilator reparatie

90

6 maanden garantie

Nintendo Switch reparatie Fan reparatieMaakt de ventilator in uw Switch een raar geluid? Wordt uw Switch erg heet en valt uw Switch uit? Het kan zijn dat dan de ventilator kapot is.

Nintendo Switch LCD reparatie

125

6 maanden garantie

Nintendo Switch reparatie schermGeeft uw Switch geen beeld meer? Of heeft het scherm dode pixels? Bij iRepair-Wapenveld kunnen het LCD van uw Switch vervangen!

Nintendo Switch Touchscreen

125

6 maanden garantie

Nintendo Switch reparatie scherm touchWerkt het touchscreen van uw Switch niet meer of is deze gebroken? Dan kunnen wij het touchscreen van uw Switch vervangen!