iRepair-Wapenveld

Telefoons | Tablets | Laptops

LG-G2-reparatie-irepair-wapenveld

LG G2

LG-G3-reparatie-irepair-wapenveld

LG-G3

LG-G3s-reparatie-irepair-wapenveld

LG-G3s

LG-G4-reparatie-irepair-wapenveld

LG-G4

LG-G5-reparatie-irepair-wapenveld

LG-G5

LG-G6-reparatie-irepair-wapenveld

LG-G6

LG-K10-2017-reparatie-irepair-wapenveld

LG-K10

LG-Nexus-reparatie-irepair-wapenveld

LG Nexus 5

LG-Nexus-5X-reparatie-irepair-wapenveld

LG Nexus 5X

LG-V10-reparatie-irepair-wapenveld

LG V10

LG-reparatie-irepair-wapenveld

LG G7 ThinQ

LG-K10-2017-reparatie-irepair-wapenveld

LG K10 (2017)

LG-K8-reparatie-irepair-wapenveld

LG K8

LG-Q8-reparatie-irepair-wapenveld

LG Q8

LG-V20-reparatie-irepair-wapenveld

LG-V20

LG-V30-reparatie-irepair-wapenveld

LG-V30

De meest voorkomende SLG reparaties

  • Gebarsten scherm vervangen
  • Kapotte accu vervangen voor een nieuwe
  • Versleten aan- en uitknop vervangen
  • Kapotte simkaartlezer herstellen
  • Loszittende oplaadpoort repareren

iRepair-wapenveld heeft veel ervaring met de meest voorkomende defecten bij LG apparaten. In veel gevallen zijn de problemen snel op te lossen. Neem even contact op om een afspraak te maken of advies.

Niet alleen vervangen wij maar repareren wij ook echt. Denk hier aan micro solderen aan een moederbord.

Geen onderzoekskosten

Bij iRepair-wapenveld bereken ik geen diagnosekosten wanneer u uw LG apparaat bij mij laat repareren; betaalt u alleen voor de reparatie. Daardoor kan ik de prijzen laag houden.

Reparatie van alle LG toestellen

Staat uw toestel niet in de lijst? Wellicht kan iRepair-Wapenveld u alsnog helpen met de reparatie van uw telefoon of tablet. Doordat ik al enkele jaren reparatie aan LG uitvoer is er een ruime kennis van de modellen.

Kosten van een LG reparatie

Aanvankelijk van het probleem kan ik vertellen wat het zal gaan kosten. Hieronder vindt u een voorbeeld wat de meeste reparatie ongeveer zal gaan kosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.

LG reparatie

Om gebruik te maken van mijn diensten, kunt u een afspraak maken. Hier wordt onderzocht wat er gerepareerd dient te worden aan uw toestel, daarna word de reparatie direct wordt uitgevoerd. Woont u verder weg, dan is het natuurlijk mogelijk om uw toestel per post naar ons te versturen. Wij repareren LG-toestellen uit heel Nederland.

Een LG reparatie op maat

Dit betekent dat uw toestel niet wordt gerepareerd volgens standaard handelingen, maar voordat we overgaan tot vervangen wordt er eerst onderzocht wat er gerepareerd dient te worden aan uw toestel. Waardoor ik gericht onderdelen vervang. Deze onderdelen worden vervolgens op professionele wijze gerepareerd of vervangen, zodat u weer vele jaren plezier kunt hebben van uw toestel. En omdat alle LG reparaties van iRepair-Wapenveld binnen 90 minuten worden uitgevoerd, zo bent u uw toestel alleen tijdelijk kwijt.

Garantie op uw LG reparatie

Bovendien heeft u standaard drie maanden garantie op uw LG reparatie. Mocht er binnen de drie maanden iets mis zijn met het gerepareerde onderdeel, dan lossen wij dat kosteloos voor u op.

Mobiel opsturen voor reparatie

U kunt uw LG ook altijd ter reparatie opsturen. Meldt uw mobiel dan eenvoudig aan via de site. Uw LG wordt bij aankomst zo snel mogelijk onderzocht en gerepareerd. Vervolgens sturen wij uw mobieltje zo spoedig mogelijk weer terug. Wilt u uw telefoon direct weer terug? Maak dan even een afspraak ik zorg ervoor dat de onderdelen klaar liggen en dat de gangbare LG reparaties met een uur weer klaar zijn.
Wilt u na de reparatie nog accessoires bij uw toestel hebben voor extra bescherming? Zoals een screen protector of een hoesje? Neem dan even een kijkje in mijn webshop.

Contactgegevens iRepair-wapenveld

Heeft u vragen over uw LG reparatie of over de werkwijze van iRepair-wapenveld? Neem dan contact met ons op via 06-23626224 of per e-mail