iRepair-Wapenveld

Telefoons | Tablets | Laptops

Professionele iPhone Xs reparatie

iPhone Xs reparatie is voor iRepair-Wapenveld geen probleem. Door onze ervaring met iPhone reparaties en onze voorraad aan iPhone-onderdelen kunnen we uw iPhone Xs zeer snel repareren. Bovendien zijn de meeste reparaties binnen een uur klaar. Daarna kunt u snel weer gebruik maken van uw eigen iPhone.

Valschade of waterschade

Heeft u uw iPhone Xs bijvoorbeeld in het water of op de grond laten vallen? Een nieuw scherm zetten wij er zo weer voor u op. Bij water schade kan ik bijvoorbeeld kijken of er blijvende schade is gebleven aan uw moederbord. Maar dit zal uitvoerig getest moeten worden en daar waar nodig vervangen worden. Door middel van een speciaal bad laat ik uw moederbord schoon spoelen. Waardoor de corrosie geen kans heeft om verder te trekken op het moederbord. Als dit goed lukt stuur ik u eerst een kosten plaatje voordat ik verder ga met de reparatie.

iPhone Xs uitvoeringen

Heeft u nu een iPhone Xs in de witte uitvoering heeft, een iPhone Xs in het zwart heeft aangeschaft of een goud model van de iPhone Xs in huis heeft. Ik heb alle kleuren op voorraad en anders ene dag besteld volgende dag in huis.

Snelle en volledige reparatie

iRepair-Wapenveld heeft alle kennis en vaardigheden in huis om uw iPhone Xs snel en op de juiste manier te repareren. Doordat ik vanuit huis werk kunnen wij uw reparatie scherp aanbieden.

Daarnaast kun je ook bij mij terecht als je zelf niet weet wat eraan de hand is. U plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Ik ga dan uitzoeken wat er met de iPhone Xs aan de hand is. Voordat ik over ga op een reparatie ga ik u eerst laten weten wat de kosten van de reparatie zullen zijn.
Hiermee komt u niet voor een verassing en kunt u altijd nog een keuze maken wat u wilt.

De meest voorkomende iPhone reparaties zijn: scherm reparatie, connector reparatie, earspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten.

Mocht er een nieuw scherm geplaatst worden kunt u daarnaast ook bij mij terecht voor een screen protector en hoesje op: hoesjes-online.

Iphone Xs scherm vervangen €,- (OEM)

Wanneer u per ongeluk uw telefoon uit uw handen laat vallen is de kans groot dat de touchscreen display en/of intern beeldscherm van uw Apple iPhone Xs kapot gaat. Een gebarsten scherm is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen. Ook voor een factuur voor de verzekering is mogelijk bij ons

Accu vervangen iphone Xs €,-

Met alle opties op uw Apple iPhone Xs vraagt u heel wat uithoudingsvermogen van de accu en is deze vaak snel leeg, raakt deze op den duur defect of dient u vaak op te laden. Ook als u regelmatig niet in de gelegenheid bent om op te laden is een extra accu een uitkomst voor u. Met deze Apple iPhone Xs , 2716 Mah batterij is uw telefoon weer helemaal in 'topconditie'! Origineel door de fabrikant geleverde batterijen garanderen een optimale levensduur en vormen geen gevaar of risico voor uw telefoon.

Oplaad connector vervangen iphone Xs €-,-

Door het dagelijks opladen van uw Apple iPhone Xs kan het gebeuren dat er één of meer pinnen van de oplaadingang beschadigd raken of afbreken. Ook door een harde val of stoot terwijl u het toestel aan het laden bent en/of vocht kunnen functies van de oplaadingang uitvallen. Een oplaadingang is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Microfoon vervangen iphone Xs €-,-

Door regelmatig muziek te luisteren via de hoofdtelefooningang met een headset op uw Apple iPhone Xr kan het gebeuren dat er één of meer pinnen van de audio jack beschadigd raken of afbreken. Ook door een harde val of stoot terwijl de headset is aangesloten en/of vocht kunnen functies van de hoofdtelefooningang uitvallen. Het microfoontje van uw Apple iPhone Xs is een zeer gevoelig onderdeel en kan door een val, tik of vocht beschadigd raken waardoor de tegenpartij u slecht of niet hoort tijdens het bellen of er geen geluid wordt opgenomen tijdens een geluidsopname. Een audio jack en/of microfoon is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Volume knoppen vervangen Iphone Xs €-,-

Door slijtage kan het zijn dat de volume knop niet goed meer klikt of reageert. In de meeste gevallen dient de volume flex van uw Apple iPhone Xs vervangen te worden. Mogelijke redenen van het defect kunnen komen door een val, vocht of stof/vuil.

Aan en Uit knop vervangen iphone Xs €-,-

Door slijtage kan het zijn dat de power knop niet goed meer klikt of reageert. In de meeste gevallen dient de aan/uit flex van uw Apple iPhone Xs vervangen te worden. Mogelijke redenen van het defect kunnen komen door een val, vocht of stof/vuil. Laat dit eenvoudig verhelpen door iRepair Wapenveld. Een aan/uit flex is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Trilmotor vervangen iPhone Xs €-,-

De vibramotor, ook wel bekend als de trilfunctie, is ideaal om uw telefoon geluidloos te laten overgaan. Dit is vooral handig tijdens uw werk, op school of bij belangrijke bijeenkomsten. Wanneer uw trilfunctie kapot is kunt u uw Apple iPhone Xs niet meer over voelen gaan. Omdat deze functie voor veel mensen onmisbaar is kunt u in dat geval het beste de vibra motor laten vervangen. Een vibramotor module is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Oorspeaker vervangen iPhone Xs €-,-

Hoort u met het bellen niets meer, slecht of met gekraak door de speaker bij uw oor? Dan is de kans groot dat de speaker van uw Apple iPhone Xs defect is. Mogelijke redenen van het defect kunnen komen door een val, vocht of stof/vuil

Achter camera vervangen iPhone Xs €-,-

Het kan natuurlijk iedereen overkomen, de Achter- camera module van uw Apple iPhone Xs is kapot. Dit wilt u natuurlijk snel laten vervangen! Mogelijke oorzaken van het defect kunnen ontstaan na een val, door vocht of stof/vuil in het toestel.

wifi antenne vervangen iPhone Xs €-,-

Heeft uw iPhone Xs een slecht bereik van de WIFI? Met het vervangen van de WIFI kabel lossen we dit probleem meestal wel op.

Staat uw probleem er niet tussen neem dan even contact met ons op.
De kans is vrij groot dat wij uw probleem wel kunnen verhelpen

Hoe ga ik te werk??

U maakt per mail, whats-app of telefonische een afspraak
Ik ga zorgen dat uw onderdeel in huis of de plank ligt.

U brengt of stuurt uw toestel op.
Als wij u toestel binnen hebben gekregen gaan we eerst wat testen doen met u toestel. Dus vergeet uw toegangscode niet.
Na het testen van uw iPhone Xs gaan we het onderdeel vervangen wat kapot is.

Na het vervangen van het onderdeel testen we weer
De reparatie is klaar na een 60 min maximaal. U kunt uw toestel dan weer ophalen of ik stuur hem weer netjes terug naar u.

Betaling per pin of contant .
Als u het toestel komt ophalen mag u pinnen of contant afrekenen.
Heeft u uw toestel opgestuurd dan stuur ik een betaalverzoek voor het toestel weer opgestuurd word. Mocht u vaker voor reparaties komen krijgt u gewoon de factuur per mail

Beoordeel je ervaring met ons
Op de factuur staat dan nog een stukje tekst wat mij weer enorm helpt en dat is het schrijven van een recensie. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.