iRepair-Wapenveld

Telefoons | Tablets | Laptops

irepair-iphone-SE-black

Professionele iPhone SE reparatie

Een iPhone SE reparatie is voor iRepair-Wapenveld geen probleem. Door onze ervaring met iPhone reparaties en onze voorraad aan iPhone-onderdelen kunnen we uw iPhone SE zeer snel repareren. De meeste reparaties zijn binnen een uur klaar. U kunt hierdoor snel weer gebruik maken van uw eigen iPhone.

Valschade of waterschade

Heeft u uw iPhone SE in het water of op de grond laten vallen? Een nieuw scherm zetten wij er zo weer voor u op. Voor water schade kunnen wij kijken of er blijvende schade is gebleven aan uw moederbord. Wij zullen dit uitvoerig testen en onderdelen vervangen daar waar nodig. Voor waterschade gaat dit altijd in overleg met u.

iPhone SE uitvoeringen

Of u nu een iPhone SE in de witte uitvoering heeft, een iPhone SE in het zwart heeft aangeschaft of een goud model van iPhone SE in huis heeft. Wij hebben alle kleuren op voorraad en anders ene dag besteld volgende dag in huis.

Snelle en volledige iPhone SE reparatie

iRepair-Wapenveld heeft alle kennis en vaardigheden in huis om uw iPhone SE snel en op de juiste manier te repareren. Omdat wij vanuit huis werken kunnen wij uw reparatie scherp aanbieden.

Iphone SE scherm vervangen €125,-

Wanneer u per ongeluk uw telefoon uit uw handen laat vallen is de kans groot dat de touchscreen display en/of intern beeldscherm van uw Apple iPhone SE kapot gaat. Een gebarsten scherm is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen. Ook voor een factuur voor de verzekering is mogelijk bij ons

Accu vervangen iphone SE 50,-

Met alle opties op uw Apple iPhone SE vraagt u heel wat uithoudingsvermogen van de accu en is deze vaak snel leeg, raakt deze op den duur defect of dient u vaak op te laden. Ook als u regelmatig niet in de gelegenheid bent om op te laden is een extra accu een uitkomst voor u.

Oplaad connector vervangen iphone SE €70,-

Door het dagelijks opladen van uw Apple iPhone SE kan het gebeuren dat er één of meer pinnen van de oplaadingang beschadigd raken of afbreken. Ook door een harde val of stoot terwijl u het toestel aan het laden bent en/of vocht kunnen functies van de oplaadingang uitvallen. Een oplaadingang is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Microfoon vervangen iphone SE €70,-

Door regelmatig muziek te luisteren via de hoofdtelefooningang met een headset op uw Apple iPhone SE kan het gebeuren dat er één of meer pinnen van de audio jack beschadigd raken of afbreken. Ook door een harde val of stoot terwijl de headset is aangesloten en/of vocht kunnen functies van de hoofdtelefooningang uitvallen. Het microfoontje van uw Apple iPhone is een zeer gevoelig onderdeel en kan door een val, tik of vocht beschadigd raken waardoor de tegenpartij u slecht of niet hoort tijdens het bellen of er geen geluid wordt opgenomen tijdens een geluidsopname. Een audio jack en/of microfoon is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Volume knoppen vervangen Iphone SE €60,-

Door slijtage kan het zijn dat de volume knop niet goed meer klikt of reageert. In de meeste gevallen dient de volume flex van uw Apple iPhone SE vervangen te worden. Mogelijke redenen van het defect kunnen komen door een val, vocht of stof/vuil.

Aan en Uit knop vervangen iphone SE €60,-

Door slijtage kan het zijn dat de power knop niet goed meer klikt of reageert. In de meeste gevallen dient de aan/uit flex van uw Apple iPhone SE vervangen te worden. Mogelijke redenen van het defect kunnen komen door een val, vocht of stof/vuil. Laat dit eenvoudig verhelpen door iRepair Wapenveld. Een aan/uit flex is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Trilmotor vervangen iPhone SE €50,-

De vibramotor, ook wel bekend als de trilfunctie, is ideaal om uw telefoon geluidloos te laten overgaan. Dit is vooral handig tijdens uw werk, op school of bij belangrijke bijeenkomsten. Wanneer uw trilfunctie kapot is kunt u uw Apple iPhone SE niet meer over voelen gaan. Omdat deze functie voor veel mensen onmisbaar is kunt u in dat geval het beste de vibramotor laten vervangen. Een vibramotor module is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen.

Oorspeaker vervangen iPhone SE €50,-

Hoort u met het bellen niets meer, slecht of met gekraak door de speaker bij uw oor? Dan is de kans groot dat de speaker van uw Apple iPhone SE defect is. Mogelijke redenen van het defect kunnen komen door een val, vocht of stof/vuil

Achter camera vervangen iPhone SE €100,-

Het kan natuurlijk iedereen overkomen, de Achter- camera module van uw Apple iPhone SE is kapot. Dit wilt u natuurlijk snel laten vervangen! Mogelijke oorzaken van het defect kunnen ontstaan na een val, door vocht of stof/vuil in het toestel.

wifi antenne vervangen iPhone SE €50,-

Heeft uw iPhone SE een slecht bereik van de WIFI? Met het vervangen van de WIFI kabel lossen we dit probleem meestal wel op

Staat uw probleem er niet tussen neem dan even contact met ons op.
De kans is vrij groot dat wij uw probleem wel kunnen verhelpen