iPhone scherm reparatie

Gratis diagnose

Altijd een gratis diagnose, bij iRepair-Wapenveld

3 maanden garantie

Op alle reparaties standaard 3 maanden garantie bij iRepair-Wapenveld

Originele onderdelen

iRepair-Wapenveld gebruikt altijd originele onderdelen of beste kwaliteit.

iPhone scherm reparatie

Heeft jou iPhone een breuk in het scherm en is hij toe aan een iPhone scherm reparatie?
Dan kan iRepair-Wapenveld wat voor u betekenen. Ik repareer het scherm voor zowel de iPhone 6 als voor de iPhone 11 Pro.
Een scherm reparatie van zowel A-kwaliteit als Origineel hier zit natuurlijk wel een prijs verschil in. Maar op beide schermen krijgt u 3 maanden garantie.

Behuizing vervangen

Ik doe niet alleen maar iPhone scherm reparaties ook kan ik uw achterkant wat vanaf de iPhone 8 van glas is vervangen. Dit kan vervangen worden door alleen een glas reparatie of een compleet nieuw frame met glas. Het mooiste van een frame reparatie is dat hij erna weer al nieuw uit ziet. Bij een glas reparatie blijven de schades aan het frame aanwezig.

Niet te lang wachten met een scherm reparatie

Wacht ook zeker niet te lang met een iPhone scherm reparatie. Want wat u misschien niet weet is dat het vocht door uw scherm het moederbord in kan kruipen. Wat uiteindelijk voor veel mee schade kan zorgen dan alleen een breuk in het scherm.

Verzekering

Mocht u gebruik willen maken van uw verzekering dan kan ik ook een offerte voor u maken. Wel moet ik het toestel voor de tijd even zien. Hierna kan ik een mooie offerte maken zodat u die weer kan declareren bij uw verzekeringsmaatschappij. Voor een verzekering offerte vragen wij €25,- mocht u het toestel dan bij ons laten repareren brengen wij dit op de factuur weer in mindering.

Protectie aan uw telefoon

Na de iPhone scherm reparatie bieden wij u ook nog wat extra service zoals een protectie glaasje en een hoesje. Dit kan altijd tegen een meer prijs bij ons gekocht worden via de webshop.

Ook andere merken

Niet alleen iPhone scherm reparatie die ik uitvoer maar ook voor Samsung, Huawei, One+ en Sony kunt u bij mij terecht. Voor overige merken kunt u altijd contact met mij opnemen. Als ik het onderdeel kan krijgen is het voor mij geen probleem om te maken.

Samsung Reparatie

Apple reparatie

Huawei reparatie

Sony Reparatie

Xiaomi reparatie

LG reparatie

ONE Plus Reparatie