iRepair-Wapenveld

Telefoons | Tablets | Laptops

Professionele iPhone reparatie

Als we kijken naar wat mensen zoeken in Iphone reparatie, komen twee factoren naar voren. Kwaliteit en snelheid! Kwaliteit omdat niemand de reparatie op korte termijn nog een keer wil laten doen, en snelheid omdat we het liefst dezelfde dag onze telefoon weer terug willen. Een iPhone reparatie is voor iRepair-Wapenveld geen probleem. Door onze ervaring met telefoon en tablet reparaties en onze voorraad aan iPhone-onderdelen kunnen we uw iPhone zeer snel repareren. iRepair-Wapenvel is er op gericht uw toestel weer binnen een uur klaar te hebben. Hieruit volgt dat u snel weer gebruik maken van uw eigen telefoon.

Valschade of waterschade

Is u uw iPhone in het water of op de grond laten vallen? Een nieuw scherm zetten wij er zo weer voor u op. Voor water schade kunnen wij kijken of er blijvende schade is gebleven aan uw iPhone, U moet daarbij denken aan moederbord schade. Wij zullen dit uitvoerig testen en onderdelen vervangen daar waar nodig. Voor waterschade gaat dit altijd in overleg met u. Daarmee komt u niet voor een verassing te staan aangaande de kosten Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen.

iPhone uitvoeringen

Niet alleen Wit maar ook Rood en Zwart is te repareren. Wanneer de behuizing krom of gebroken is kan iRepair-Wapenveld dit vervangen. Bij onder andere de iPhone 8 en de iPhone X is de behuizing van glas en is er niet alleen een keuze uit glas maar ook de volledige behuizing. Dat wil zeggen dat u een keuze heeft waardoor de kosten bij de ene goedkoper zijn dan bij de ander.

Snelle en volledige iPhone reparatie

iRepair-Wapenveld heeft alle kennis en vaardigheden in huis om uw iPhone snel en op de juiste manier te repareren. Doordat wij vanuit huis werken kunnen wij uw reparatie scherp aanbieden. Ook kunnen wij uw toestel voorzien van een juiste screen protector en/of hoesje naar keuze. Dit is allemaal te bestellen in de webshop.

Ook andere merken

De service van iRepair beperkt zich niet alleen tot het merk Apple. We hebben ook alle kennis en kunde in huis om reparaties uit te voeren voor Samsung, Sony, LG, Huawei, One+ en Xiaomi. Onze voorraad aan onderdelen is geschikt voor zowel de nieuwste modellen als hun voorgangers. Bekijk snel de lijst met modellen die we onder onze hoede nemen op de site, gerangschikt op merk! En niet alleen met smartphones bent u welkom bij iRepair. Ook uw kapotte tablet of laptop wordt snel gerepareerd bij ons. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op via de site of bel iRepair!

 

Iphone’s

Iphone SE 2020

Iphone 11 Pro Max

Iphone 11 Pro

Iphone 11

Iphone Xs Max

Iphone Xs

Iphone Xr

Iphone X

Iphone 8 Plus

Iphone 8

Iphone 7 Plus

Iphone 7

Iphone SE

Iphone 6S Plus

Iphone 6S

Iphone 6 Plus

Iphone 6

Iphone 5S

Iphone 5C

Iphone 5