iRepair-Wapenveld

Telefoons | Tablets | Laptops

Console reparatie bij iRepair-Wapenveld

Wij repareren veel soorten problemen van uw console. Onder de console verstaan wij o.a Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite, Playstation 4, Playstation 5, Xbox one S, Xbox one X.

Nintendo Switch reparatie

Nintendo is één van de meest bekende namen als het gaat om game consoles. De Japanse gamemaker staat al sinds de jaren 80 bekend om de draagbare game consoles. De jongste variant van Nintendo’s consoles is de mateloos populaire Nintendo Switch: een handheld console dat alle bekende en minder bekende Nintendo games speelt. De Switch is veel verkocht en staat voor vele uren speelplezier, maar ook aan dit apparaat kunnen onderdelen stuk gaan.

Playstation reparatie

De Playstation is het best verkochte game console wereldwijd. De kans is daarom groot dat, als u een game fanaat bent, er wel één of meerdere versies van de playstation bij u in huis staat. Waar de allereerste Playstation in de jaren 90 de markt veroverde, zijn we tegenwoordig aanbeland bij de vijfde uitgave van deze hit van Sony: de Playstation 5.

Xbox reparatie

De Xbox is dé game console van de zeroes. De eerste editie van de game console van Microsoft maakte z’n opwachting in 2001, en sindsdien zijn er meerdere edities uitgebracht die steeds meer nieuwe innovaties en betere kwaliteit lieten zien. De Xbox heeft anno nu dan ook een grote schare fans wereldwijd en vrijwel alle games worden uitgebracht als Xbox-variant. Daarnaast kan de console gebruikt worden voor het streamen van muziek, series en films.

console reparatie