iRepair-Wapenveld

Telefoons | Tablets | Laptops

Apple Reparatie van iRepair Wapenveld

Het adres voor uw Apple reparatie in Wapenveld. Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties van de oudste tot de nieuwste Apple. Of u een nieuw scherm voor uw Apple nodig heeft, de laadconnector het niet meer goed doet. Maar ook waterschade is te maken bij ons. Wij repareren uw Apple direct voor u terwijl u wacht. Mits de reparatie dit toelaat

Heeft u nu een gloednieuwe Apple telefoon of een tablet. Dan gaat u hier natuurlijk zo zorgvuldig en voorzichtig mogelijk mee om. Echter zelfs als u erg zorgvuldig met uw toestel omgaat en altijd een hoesje om uw toestel heeft zitten, kan het toch voorkomen dat uw toestel kapot gaat. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar iRepair-Wapenveld kan u helpen met uw defecte toestel. Kortom toestel kapot? Geen probleem wij maken hem voor u.

Een Apple reparatie op maat

iRepair-Wapenveld voert alle reparaties voor mobiele telefoons op maat uit. Dit betekent dat uw toestel niet wordt gerepareerd volgens standaard handelingen. Maar dat er wordt onderzocht wat er gerepareerd dient te worden aan uw toestel. Deze onderdelen worden vervolgens op professionele wijze gerepareerd of vervangen. Zodat u weer vele jaren plezier kunt hebben van uw toestel. En omdat alle reparaties van iRepair-Wapenveld binnen 90 minuten worden uitgevoerd, bent u uw toestel alleen tijdelijk kwijt.
Op alle reparatie’s zit standaard 3 maanden garantie.

Als de reparatie langer gaat duren kunt u van ons een telefoon mee krijgen als leen toestel.

Wij doen de reparaties aan huis daarom zijn wij voordeliger in prijs. En dit gaat niet ten koste van de kwaliteit

Om gebruik te maken van onze diensten, kunt u gebruik maken van ons contact formulier of even telefonische contact met ons opnemen op 06-23626224 ook via whats-app is dit mogelijk. Daarnaast kunnen wij ook een offerte maken voor uw verzekering.

Iphone’s

Iphone SE 2020

Iphone 11 Pro Max

Iphone 11 Pro

Iphone 11

Iphone Xs Max

Iphone Xs

Iphone X

Iphone 8 Plus

Iphone 8

Iphone 7 Plus

Iphone 7

Iphone SE

Iphone 6S Plus

Iphone 6S

Iphone 6 Plus

Iphone 6

Iphone 5S

Iphone 5C

Iphone 5

Ipad’s